Jack On Track

Jack’s begeleiding wordt gedaan door Stichting Jack On Track. De naam zegt het eigenlijk al: zorgen dat Jack ”On Track” is! JOT is in het leven geroepen in 2005 en heeft als doel om te zorgen dat Jack met een positief gevoel kan rijden. Daarnaast zorgt JOT er ook voor dat Jack begeleid wordt door mensen die kennis hebben van de sport en zo advies kunnen geven over de “Track to the Future”.

ON TRACK Motorsport Marketing
OTMM is een onderdeel van Stichting Jack On Track. Het draagt zorg voor alle marketingaspecten van de stichting. OTMM zoekt, vindt en behoudt de partners van Jack. Middels een uitgekiende benadering, waarborgt OTMM dat de partners een uniek, efficient en kosteneffectief marketing-programma krijgen. In onderling overleg wordt een programma ontworpen dat in zijn geheel voldoet aan de eisen en wensen van de partner. Geen online te bestellen ‘standaard’ pakketten, maar een 100% custom-fit programma. Uw interesse gewekt? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek. U wordt door ons aangenaam verrast: ON TRACK Motorsport Marketing geeft u meer “Bang for your Buck”!

OTMM is, als onderdeel van JOT, een non-profit organisatie. Alle netto inkomsten vloeien door naar de race activiteiten en daarmee naar de exposure van onze partners.


K.v.K. Friesland 01108242 / BTW nr. NL8145.88.025.B01