GEVA Racing

GEVA Racing

Jack komt uit voor GEVA Racing van teameigenaar Gert Valkenburg. Hij rijdt er zijn door Vitablend B.V. gesponsorde Formule Ford Duratec. Het is een Mygale SJ07 chassis dat in 2009 helemaal als nieuw is opgebouwd. Jack neemt deel aan het Nederlands/Benelux Kampioenschap en rijdt met nummer 7.

Gert Valkenburg, de teameigenaar van Geva Racing, staat bekend als een talentenscout. Gert volgt jonge talenten in de kartsport en in de Formule Ford intensief en op de voet. Dit feit, plus de goede testfaciliteiten en begeleiding die Geva Racing de rijders van het Van Uitert/Ford Junior Team biedt, heeft de afgelopen jaren tot vele successen geleid.

Naast de keuze en de juiste begeleiding van de rijders van Geva Racing is het succes van het team natuurlijk ook voor een groot deel te danken aan de ervaren technische crew van het team. In samenspraak met de rijders weten de engineers van Geva Racing de Formule Fords van het team op de juiste wijze af te stellen en door te ontwikkelen, wat een belangrijke bijdrage levert aan de mooie resultaten van het team.

Alle informatie over GEVA Racing, inclusief hun enorme erelijst, kunt u vinden op www.gevaracing.nl