Racing Against Cancer

Donderdag 11 augustus was het TT Circuit van Assen opnieuw de plaats waar de jaarlijkse Racen Tegen Kanker dag wordt gehouden. Jack leverde ook een bijdrage: “Geweldig om te kunnen doen!

Full throttleFull throttle over start-finish straight!

Tijdens de Racen Tegen Kanker dag is er voor de jonge kankerpatiĆ«ntjes en hun familie vanalles te beleven op het circuit. Er kan gekart worden, de Landmacht neemt ze in pantservoertuigen en all-terrain-vehicles mee de modder in, er zijn 44 helikoptervluchten te winnen en men kan meerijden achter op motoren en in allerlei auto’s variĆ«rend van Donkervoorts en 911s, via Ferrari’s en Maserati’s tot een ROC-Buggy en SLS-en. Ook de politie- en marechausseeauto’s die met zwaailicht en sirene over start-finish razen zijn bijzonder populair! En dan is er nog die ene Viper met Jack achter het stuur.


“Gewoon zeggen wanneer het te hard gaat, hoor!”

Ook deze jongedame kon het niet snel genoeg gaan…

Kussentje eronder en 10 minuten later komt er een enorme grijns onder de helm vandaan :)

Jack: “Dit was zo mooi om te doen, ik ben echt blij dat ik een bijdrage heb kunnen leveren. Ik hoop volgend jaar weer van de partij te kunnen zijn en een hoop blije gezichtjes te kunnen zien.”

Onze bewondering en respect voor alle mensen die dit mogelijk hebben gemaakt, waaronder de ongeveer 100 vrijwilligers. Onze dank gaat uit naar Jack Boers die zijn Viper met enthousiasme beschikbaar stelde.