Visit the Pinksterraces

Op zaterdag 11 en maandag 13 juni zal de tweede ronde van het 2011 Dutch Power Pack programma afgewerkt worden: de Pinksterraces. Jack zal natuurlijk ook van de partij zijn.

Helaas zal hij de kwalificatie op vrijdagmiddag moeten missen: zijn zeer intensieve opleiding aan de KLM Flight Academy laat niet toe dat hij hierbij aanwezig kan zijn. Jack zal dus alle drie wedstrijden, waarvan twee op zaterdag, helemaal achteraan moeten starten. Het team, met Jack voorop (…), ziet echter volop mogelijkheden voor topprestaties en dito resultaten. Dus als u spektakel wilt, moet er nu maar eens echt voor gaan zitten… We hopen u tijdens dit weekend te kunnen begroeten!

Pinksterraces Poster

Meer informatie over de Pinksterraces vindt u op de site van Circuit Park Zandvoort: klik hier.

Het digitale programmaboekje vindt u middels deze link.

Het complete tijdschema voor dit weekend vindt u hier.